mercoledì 6 aprile 2011

Keväisiä terveisiä!

Tai melkein voisi sanoa, että kesäterveisiä. Lämpötila on noussut kovasti ja aamulla 7 aikaan mittarissa on jo 13 astetta. Päivällä lähes poikkeuksetta päästään jo 26 asteeseen, joten hyvin täällä taretaan.  ;)
Taas on päässyt päivät hurahtamaan viimeisestä blogipäivityksestä. Ollut taas kiireiset viikot ja näiden viikkojen aikana olen kerennyt käymään Suomessakin mutkan. Ihana oli nähdä omaa perhettä ja tietenkin ihanaa kummityttöä, joka kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia. Ihana Aino! Oli mukava käydä tervehtimässä entisiä oppilaita ja ihania työkavereita. Tietyt ihmiset ja asiat ne aina säilyvät mielessä, vaikka kuinka elämä muuttuu ja maisemat vaihtuu. Juuriaan ei kuitenkaan koskaan unohda! <3

Kummitytön kanssa viimeiset poseeraukset ennen kentälle lähtöä.
On se niin ihana!
Päiväkotikin etenee päivä kerrallaan. Tällä viikolla pitäisi raksafirman poitsut ilmestyä työmaalle, saa sitten nähdä... Sehän kuuluu tietenkin asiaan, että ilmestyvät ehkä ensi viikolla, vaikka olemme puhuneet tästä viikosta. Työhaastatteluja olemme pitäneet jo toista kuukautta ja loppua ei hakijoille näytä olevan. Hakijoita on ollut kyllä laidasta laitaan, mutta onneksi joukossa on ollut myös niitä hakioita, joista oikeasti ollaan kiinnostuneita. Tällähetkellä päiväkotiin on valittuina kaksi lastentarhanopettajaa, joista toisella on myös psykologin tutkinto. Näinollen päiväkodissa on siis oma psykologikin! Kolmantena työntekijänä listalla on meidän oma kokki, jonka "varastan" mukaani nykyisestä työpaikastani. :) Täytyy laittaa kuvia raksalta tänne heti, kun siellä on jotain mistä ottaa kuvia.

Viime yönä nousi korkea kuume, jota olen tässä tänään koittanut parannella. Huominen menee vielä kotona, mutta jospa sitä pääsisi töihin jo sitten perjantaina. Perjantaina olisi tiedossa syöminkihommia kavereiden kanssa, kun pojat ovat lähdössä oman työporukan kanssa illastamaan.

Palaan taas asiaan piakkoin!
Mukavaa viikkoa kaikille!

3 commenti:

 1. Kiva kun pààsit Suomessa piipahtamaan. Toivottavasti kuumeilu on jo hellittànyt. ☺

  RispondiElimina
 2. Heippa! sait juuri uuden lukijan :) olen Anna, suomalainen kahden pienen lapsen àiti, asumme italialaisen mieheni kanssa sisiliassa. Luen mielenkiinnolla kaikki pàivàkotiin liittyvàt kirjoituksesi kun asia on meillà ajankohtainen ja tàkàlàisessà pàivàkodissa ihmetyttàà niin moni asia. Mà toisin lapseni riemusta hihkuen Skandinaaviseen pàivàkotiin!

  RispondiElimina
 3. Hei Elina!
  Olisi hauska kuulla miten matkasi on jatkanut kulkuaan :)
  Asun tällä hetkellä itsekin Milanossa - meitä suomalaistyttöjä täällä taitaakin olla useampikin! :)
  Hyvää kevättä jos satut tämän lukemaan!
  Tv. "Tyyne"

  RispondiElimina