martedì 8 febbraio 2011

Sairastelua ja ideointia

Napapiiri jouluna 2010. Tarkkasilmäinen voi löytää
kuvasta vinkkiä tulevan päiväkodin nimelle...
...tai tästä. :)
Viikonloppu menikin taas tuttuun malliin sairastellessa. Kuumeilusta on näköjään muodostumassa mulle sellainen kevään ensimmäinen merkki -sitten auringon jälkeen. Täällä päivän ja yön lämpötilaerot tähän aikaan vuodesta ovat tosi suuret. Vaikka keväisin sataa vähemmän, ilman kosteus on sitäkin korkeampi. Aamuisin on koleaa ja kuuraista nollan ja yhden asteen välillä, päivällä auringossa päästään aina melkein 20 lämpöasteeseen, kun taas illasta alkaa viilenemään ja on tosi sumuista. Ihan pakkasasteisiin ei onneksi enää päästä, mutta tuo kosteus tekee ilmasta paljon kylmemmän, kuin mitä asteet antavat ymmärtää. Sama pätee kyllä toisinpäinkin kun on kuumaa, mutta vielä saadaan sitä odottaa parisen kuukautta. :)

Lauantaipäivä meni nopeasti, kun käytiin Ikeassa hakemassa vähän täydennystä tänne meidän kotiin. Vierashuone kun on muutosta asti ollut vähän kuin sellainen varastotila. Kaikki tavarat ovat olleet vähän sinnepäin ja huonekalut eivät ole tyydyttäneet silmää ollenkaan. Nyt sitten vihdoin saatiin hankittua vaatekaapit, hyllykkö, lipasto ja kirjoituspöytä. Vielä pitäisi saada tavarat omille paikoilleen ja pääsisi suunnittelemaan mattoa ja verhoja... :)

Muutakin ideointia on riittänyt, kun on jos minkälaista suunnitelmaa päiväkodin osalta. Tänään ollaan hoidettu muutamia paperijuttuja notaarille ja torstaina jatkuu. Onneksi torstaina pitäisi olla myös notaarin osalta viimeinen päivä ja nimet niidenkin papereissa. Sitten ollaan valmis yhtiö! :) Kun saan luvan, niin paljastan heti enemmän. ;)

Nyt taidan lähteä hakemaan autoa katsastuksesta ja sitten ruokaostoksille. Lenkille on vielä aivan liian aikaista haaveilla lähteä, toissapäivänä kun oli melkein 40 astetta kuumetta. Täytyy koittaa malttaa odottaa. Se tuskin on ihan hirveän vaikeaa, sen verran on vielä flunssainen olo. Toivottavasti pian menee ohi.

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

Tänään muuten kuulin, että täällä kiertää huhuja suomalaisesta luokanopettajasta, joka on aukaisemassa skandinaavista päiväkotia. Siitähän vois ottaa vaikka vähän ideaa sitten mainontaan... :)

1 commento:

  1. Pikaista paranemista sinulle ja myötätuulta päiväkotihankkeelle. On hienoa seurata, miten me suomalaiset löydämme paikkamme ja työmme ulkomailtakin, kun sisua riittää. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, miten hankkeenne etenee.

    RispondiElimina