mercoledì 2 febbraio 2011

Elossa ollaan! Kaiken kiireen keskellä vihdoin blogipäivitystäkin pitkästä aikaa!

Onneksi on ihania ystäviä, kuten Angela ja Valentina,
jotka hakevat kotisohvalta yökerhon vilinään.
Noniin, ompa vierähtänyt pitkä aika viimeisestä päivityksestä! Marraskuun lopun jälkeen on tapahtunut paljon! :) Mutta mitäpä sitä kertaamaan enää vanhoja, vaan siirrytään suoraan ihan näiden päivien tapahtumiin. Töissä yhä edelleen mennään päivästä toiseen... Kyllä taitaa viimeiset 4kk tuntua ikuisuudelta! Tänä aamuna päätin kuitenkin, että tästä eteenpäin menen töihin aina sillä mielellä, että jokainen päivä on yksi vähemmän. Katsotaan kuinka kauan jaksan tällä teemalla... Maanantaina melkein sain luurin korvaan pomolta, kun ilmoitin etten pysty tulemaan töihin kuumeen vuoksi. Tiistaina sitten päätin, että mennään sitten, vaikka kuumetta edelleen olikin. Onneksi lääkitys oli kohdillaan! :) Tänään sitten aamusta taas oli äreä pomo vastassa ja niin hämillään selitti, että yksi teistä tytöistä eilen ilmoitti, ettei enään huomenna tule töihin. Oli löytänyt uuden työpaikan! Mitäs siihen sanoa, kun itellä samat fiilikset. ;) Pakkohan sitä oli tietty harmitella. Taitaa olla vielä pahempaa tiedossa, sillä pari tyttöä on lähdössä pois kuukauden sisällä, eivätkä ole kertoneet vielä mitään. On se vaan niin kummaa, kun joidenkin pomojen ylpeys ei anna periksi pohtia, miksi työntekijät vaihtavat työpaikkaa ilman sen suurempaa selitystä. Itse kyllä vastaavalla pallilla, tuntisin hieman pistoa sydämessä...

Onneksi tosiaan se meidän päiväkotihanke on mennyt taas kovasti eteenpäin. Nyt ollaan arkkitehdin piirrustuksista valittu meidän mielestä parhaimmat ja odotellaan parhaillaan hyväksyntää kaupungilta. Pitäisi viikon kuluessa kuulua jotain. Sitten alkavatkin raksahommat -jos ei tule mitään huomauttamista tai muutoksia! :) Kesäkuussa päästään sisustamaan paikkaa, mutta ennen kesää, maaliskuun alusta aukaisemme meidän oman toimistomme ja alamme ottamaan lapsia kirjoille. Kyselyjä on tullut jo jonkin verran, vaikka mitään mainontaa emme olekaan vielä tehneet. Toivottvavasti se on hyvä merkki. 40 onnekasta lasta pääsee skandinaavisesti sisustettuun ja toteutettuun päiväkotiin, joka on taatusti Italian laadukkain paikka! :) Tässä kun raksahommat käynnistyy, täytyy päivittää kuvia blogiinkin.

Täällä on kevät pikkuhiljaa tuloillaan, ainoa vain, että näihin aikoihin säät vaihtelevat tosi paljon, etenkin asteet. Joku päivä paistaa aurinko ja päässään jo 10-15 lämpöasteeseen, joku päivä on harmaampaa ja lähenee nollaa... Mutta lunta ei ole ollut enään sitten kun joululta palailtiin Suomesta takaisin kotiin.

Huomenna onkin luksuspäivä, kun ei tarvi mennä töihin. Olisi nimittäin aika allergiatesteihin naapurikaupunkiin Paviaan. Viime kevät oli melkoista sairastelua, joten siitä viisastuneena nyt täytyy selvittää sekin. Iltapäivällä mennään naapurin Marikan kanssa katsomaan bomboniereja ensi kesää varten ja sitten pääsenkin kynsien huoltoon. Crina loihtii taas uudet, hienot kynnet. :)

Vocalist Anto Tvb ja Mr. DJ at Torcida Disco!
Nyt taidan aukaista viimeisen Fazerin sinisen konvehtirasian ja lähteä lukemaan yhtä niistä lukuisista kirjoista, jotka tarttuivat mukaan Suomalaisesta kirjakaupasta jouluna.

Buona sera e buona notte! A dopo -lupaan! :)

2 commenti:

  1. Oonkin oottanu jo uusia postausksia sulta, nyt sitte vähän useammin joohan ;) Mukava lueskella kuulumisia!

    RispondiElimina
  2. Joo ei enään näin pitkiä päivitysvälejä! :)

    RispondiElimina