giovedì 21 ottobre 2010

Unelmista totta?

Ja taas on viikko vierähtänyt ihan salamannopeasti. Viime lauantain muistan kuin eilisen, meillä oli kavereiden kanssa aivan superhauska ilta. Ehkä jopa paras ilta, mitä täällä on ollut. Vietettiin iltaa Torcida nimisessä yökerhossa, jossa Federico soittaa ja meidän kaveri Antonio oli mikinvarressa. Me tyttöjen kanssa sitten päätettiin tanssia koko ilta ja suunnitelma toteutui kyllä yli odotusten. Saatiin mukaan myös Antonion serkkupoika Marco ja hänen tyttökaverinsa Simona, jotka olivat tulleet tänne pohjoiseen Sisiliasta asti. Sisiliassa on muuten edelleen 25 astetta lämmintä, eli ei muutakuin te kaikki syyslomalaiset sinne lomailemaan ja ottamaan aurinkoa! :)

Me.
Eilen tein kaikkien aikojen pisimmän työpäivän. Starttasin auton 07.00 aamulla tallista ja tulin kotiin vasta klo. 19.30. Joka keskiviikko nyt sitten on vähän pidempi. Viime vuotisten päiväkotilasten vanhemmat ottivat yhteyttä ja pyysivät aloittamaan englanninkerhon. Nyt sitten joka keskiviikko pidämme kerhoa, jossa leikimme, laulamme, askartelemme ja sitten vähän herkuttelemme. Onhan ne lapset kyllä niin mahtavia. Yksi tyttö sanoi eilen, "Maestra, secondo me sei molto bella" ja toinen pikkupoika vastasi "Si, anche secondo me sei molto bella!". ("Opettaja, minun mielestäni sinä olet todella kaunis", "Kyllä, niin minustakin sinà olet todella kaunis!") Joten ei hullumpi ammatti! :)

Ja sitten on ensimmäinen huolto autollekin tehty ja ajettuja kilometrejäkin on jo 100! :) Ja kunnossahan se näytti olevan, mitä nyt iskunvaimentimet ovat "vähän" kuluneet, tammikuussa sitten katsastukseen. Tässä on nyt kuitenkin käynyt niin, että minä menen töihin paremmalla autolla ja Federico pikku-Ka:lla. Arvojärjestys ennenkaikkea... ;)

Päiväkotihanke etenee jälleen! Viime viikolla saatiin tietää yhdestä korttelista, joka tulee sisältämään asuinhuoneistoja, toimistoja ja liiketiloja. Sieltä sitten kyseltiin toimitilaa myös meille. Tänään saatiin tarjous 170neliöisestä tilasta, jossa erikseen 160 neliöinen leikkikenttä ulkona. Tarjous oli jotakuinkin sellainen, jota olimme ajatelleetkin. Tietenkin sitä aina toivoisi, että olisi ollut vähän vähemmän. Nyt tässä sitten ei auta kuin alkaa tekemään laskelmia ja arviointeja. Ensi viikolla mennään sitten tarkemmin juttelemaan rakennuttajan kanssa. Kävi myös mielessä, että myös mahdollinen Baby Parking -idea suomalaisperheiden lapsille voisi olla ihan kiva. Vaikka pari kertaa kuukaudessa. Mutta näitä ideointeja kerkeää vielä miettimään monet kerrat. Päiväkodista olisi mahdollisesti toteutuessaan tarkoitus tehdä kaksikielinen, jossa kielinä olisivat italia ja englanti. Mutta nyt jäitä hattuun vielä. :)

Käytiin iltapizzalla Federicon mummon luona, joten nyt on hyvä laittaa nukkumaan, että jaksaa taas aamulla herätä kukonlaulun aikaan.

Sogni d'oro a tutti!

Nessun commento:

Posta un commento