sabato 13 novembre 2010

Huono omatunto

Syksyinen Vigevano 1.
Melkein on kuukausi jo kerennyt vierähtämään edellisestä kirjoituksesta. On ollut aivan järjettömän kiireiset viikot. Näin jälkikäteen kun ajattelee, niin ei sitä tekemistä kuitenkaan niin hirveästi ole ollut, mutta aina sitä aikatauluttaa työt, harrastukset ja muut menemiset minuuttiaikatauluksi. Töissä on vierähtänyt nyt monena iltapäivänä vähän pidempään ja sen kyllä näin viikonloppuisin tuntee. Lähden kotoa ajamaan töihin aamuruuhkan takia 07.00 ja työt alkavat 09.00. Muutamana iltapäivänä pidän englannin kerhoa vanhemmille lapsille ja näinä päivinä olenkin kotona sitten vasta 19.30! Mutta ei passaa valittaa, koska itsepä oon luvannut tehdä myös iltapäiviä. Sillon tällön vain meinaa vähän tympästä ylipitkät työpäivät, joihin en ole vain koskaan vielä tottunut. Sitten siihen vielä päälle omalla ajalla (!) tehtävät tuntisuunnittelut niin eipä siinä tarvi sitten kuin ihmetellä, miten päivät menee juoksemalla ohi.

Yhteydenpito Suomeen perheeseen pääasiassa käy Skypen kautta ja kun sinnekään en ole kerennyt niin vähän huono omatunto painaa mieltä, kun en ole kerennyt kysymään kuulumisia tarpeeksi usein. Mutta tätä kautta nyt sitten viimeistään terveisiä, että täällä kaikki hyvin! :)

Syksyinen Vigevano 2.
Siinä mielessä on mukava kun päivät ja viikot menee nopeaa, että joulu tulee aina vain lähemmäksi. Nyt voi sanoa, että on kyllä ikävä äitin jouluruokia ja SAUNAA! Täälläkin kun ilmat ovat jo syksyisen koleita niin olisi se vaan niin ihanaa käydä saunassa kunnon löylyissä. Kuntosalilla on suomalainen sauna, mutta maksaa 20e kerta. Eli ei ihan joka viikkoista huvia. :)

Saatiin pari viikkoa sitten aikaiseksi varattua joululle lennot Suomeen, joten nyt ei auta muu kuin alkaa laskemaan päiviä. Ihanaa nähdä kaikkia rakkaita ihmisiä siellä. :)

Eilinen venähti pitkäksi päiväksi kun tulin töistä kotiin, tein pikasiivouksen ja lähdettiin kaverin kanssa käymään yhdessä uudessa ostoskeskuksessa. Ja ostettavaahan olisi taas löytynyt. Sieltä jatkettiin matkaa Ikeaan. Ostin kaksi pulloa punaviiniglögiä, nam! Kun päästiin kotiin, tuli Liisa ja Marco pizzalle. Ja saatiin vielä naapuripariskuntakin seuraksi ja mukavaa oli. :) Sitten lähdettiin vielä baariin. Oltiin yöllä 04 kotona. Tänäaamuna 10.00 lähdettiin Liisan kanssa käymään tallilla. Sielä vierähtikin useampi tunti. Ja on muuten tosi mukava uusi harrastus! Eipä olis uskonut, että minäkin vielä opin ratsastamaan. Mutta niin siinä on vain päässyt käymään. :)

Maanantaina mennään sitten allekirjoittamaan ensimmäisiä päiväkotipapereita. Eli sekin projekti edistyy! :)

Nyt alan valmistautumaan iltaan, että pääsen ennen puoltayötä liikenteeseen. Onneksi vaatteet on jo valmiiksi valittuna. :)

Buona serata tutti! Bacio.

Nessun commento:

Posta un commento