giovedì 9 settembre 2010

Pehmeä lasku arkeen

Kesäloman piti loppua 7.9. mutta jatkuikin hämyyn tulevaisuuteen mönkään menneen työsopimuksen myötä. Eilen aamulla soitettiin vanhasta työpaikasta ja tarjosivat palkankorotusta! :) Samassa vanhassa paikassa siis jatkan. Sovittiin, että aloitan työt lokakuussa. Illalla kuitenkin kysyivät, jos aloittaisinkin jo aikaisemmin, ehkä ensi viikolla.

Eilen sain kymmenen aikaan puhelun tuntemattomasta numerosta. Soitti sitten tämä uuden koulun rehtori ja kysyi "kuulumisia". Tarjosi sittenkin työpaikkaa, jos en ole jo kerennyt löytämään uutta tilalle. Kiitos, mutta ei kiitos. Päivää ennen ensimmäistä työpäivää tehty ohari ei ihan äkkiä unohdu mielestä. Mutta onneksi puhelun lopuksi vielä muistutti, että palataan kuitenkin vielä asiaan, josko kävisit edes silloin tällöin opettamassa. Voi luoja… 

No, tänään kuitenkin loppui loma! Sain aamupäivällä soiton mennä töihin illaksi. Sehän sopi, koska tämä päiväkoti sijaitsee ihan kävelymatkan päässä. Yllättäen pyysivät töihin heille ensi vuodeksi. Näyttää siltä, että iltapäivät siis kuluvat sitten siellä. Mutta niinkuin moneen kertaan on saanut kokea, että mikään ei ole varmaa ennenkuin on nimet papereissa -jos silloinkaan! Mutta huomenna siis jatkuu…ehkä. :)

Kun olin matkalla kotiin, sain yhden puhelinsoiton joltain välittäjältä, jolla oli yksi milanolainen perhe vailla englannin opettajaa muutamaksi iltapäiväksi viikossa. Jouduin kieltäytymään, koska menisi vähän liian vaikeaksi ajaa Milanosta kotiin klo 13 ja klo 16 jo takaisin. Ja täällä nuo "neljän ruuhkat" on ihan käsittämättömät. Vaikka moottoritiellä menee 6 kaistaa, liikenne jumii. Ilman ruuhkaa Vigevano-Milano 35min. Ruuhkassa 2h 35min.

No siinä mielessä ihan kiva alottaa työt tuolla Milanossa kun saan sen oman auton. Ei tarvi enää olla juna-aikataulujen orjana. Eikä tarvi läkähtyä tunkkaiseen ja ilman ilmastointia oleviin junavaunuihin. Ja toisaalta talvella ilman lämmitystä oleviin… :)

Nyt odottelemaan, josko huomenna vihdoinkin aukeaisi mun puhelinliittymä uudelleen, joka onkin ollut suljettuna jo toista kk. Täällä asiat ei tapahdu ihan käden käänteessä. Odotellaan ja toivotaan! :) Paitsi jos se ei huomenna aukea niin vaihdan operaattoria! Cazzo…

Nyt kattomaan vieläkö San Sirolta löytyy mestareiden liigan matseihin vielä paikkoja. Ja sitten nukkumaan, jotta jaksaa kymmeneksi töihin.


Hyvää yötä! Buona notte! :)

Nessun commento:

Posta un commento