sabato 11 settembre 2010

Sohvaperuna ja aamuvirkku

Eilinen ilta meni WTC-dokumenttia katsellessa. Oli tarkoitus suunnata paikalliseen Dublinn-pubiin, mutta nukahdin sohvalle. Ei siis tarvinnut lähteä mihinkään. Edellisestä kerrasta "ulkona" on jo niin kauan aikaa, etten edes muista. Mutta jos tänään... :)

Heräsin ilman kellonsoittoa käyttämään Maijaa pihalla, eikä ulkoilureissun jälkeen enää väsyttänytkään. Tuli mieleen tässä välissä päivittää blogi. :) Tänään lähdetään käymään markkinoilla, jotka ovat keskiviikkoisin ja lauantaisin. Siellä on jos minkäkinlaista tavaraa: vaatteita, kenkiä, käsitöitä, leluja, pyyhkeitä, liinoja, puukoristeita, hedelmiä ja vihanneksia. Joka toinen vaatemyyjä taitaa olla kyllä kiinalainen. Hinnatkin ovat sen mukaisia! :)

Parvekkeelta otettu kuva tänäaamuna.
Sitten pitäs käydä kysymässä autovakuutuksia tuolle mun autolle, jota ei kylläkään vielä olla saatu. Tuo autonostokin oli kyllä erikoinen. Mentiin autokauppaan katsomaan netistä löytynyttä autoa. Koeajolle pääsi vain myyjän istuessa vieressä. Tai oikeastaan se meni niin, että myyjä ajoi auton syrjätielle ja sitten sain itse kokeilla vain muutaman metrin, koska tankki oli lähes tyhjä. Myös Federico kokeili ja ajoi auton takaisin liikkeeseen, jotta ei päästy työntöhommiin. Päätettiin, että otetaan auto. :) Kirjoitettiin paperit viime viikon tiistaina 31.7. ja lupasivat auton ensi tiistaina 14.7. On se ihme, että autoa joutuu odottamaan 2 viikkoa ja siellä se seisoo kaupan pihassa "venduta" -lappu ikkunassa. Nää on kyllä sellasia odotuttajia täällä. Oulussa kun ostin auton, sain sen koeajolle yhden yön yli. Paperit kirjoitettiin koeajon jälkeen ja allekirjoituksen jälkeen avaimet käteen ja "arrivederci". Kyllä mää niin tykkään joistakin asioista enemmän siellä Suomessa! :)

Niin ja sitten pitää varmaan taas käydä se perinteinen Euronics-Expert -lauantaikierros kun tuolla toisella on aivan mieletön TV-kuume. Pitäs saada lediä ja tuumia... Tais tarttua hifistelyinto tuolta Oulun Aaltokankaalta. :) Taitaapa vain ehkä siirtyä lähemmäksi joulua tuollaiset "ei välttämättömät" hankinnat.

Nyt aamutoimille ja markkinoille!

Ciao! :)

Nessun commento:

Posta un commento