martedì 28 settembre 2010

Hevostelua ja manikyyriä!

Tämän viikon alku onkin mennyt kipeitä lihaksia palautellessa. Käytiin kaverin kanssa launtaiaamuna hevostallilla ja sattumalta tallin omistaja saapui paikalle samaan aikaan. Omistaja-Marco piti sitten minulle yhden ratsastustunnin ja oli kyllä tosi mukavaa! Jalat ovat olleet niin kipeinä, että käveleminenkin on tuntunut vaikealta. En ole voinut kuin haaveilla lenkkeilystä, mutta jospa sitä tässä viikon loppupuolella pääsisi vähän juoksemaan taas. Mutta olen tainnut löytää itselleni uuden harrastuksen. Innoissani odotan jo seuraavaa ratsastustuntiani! :)

Eilen laitoin kotia kuntoon, koska äiti, sisko ja kummityttö saapuvat tänään! Tässä onkin vielä muutama lomapäivä jäljellä, jotta voidaan lähteä porukalla kiertämään vähän Italiaa ja tietenkin tekemään ostoksia Outlet-kylään. Tässä lähellä olevat Outlet-kylät ovat Serravallen Outlet ja Vicolungo. Molemmista löytyvät merkkivaatteiden Outlet-liikkeet. Myös Sveitsin Luganossa sijaitseva Outlet on vain parin tunnin ajomatkan päässä. Outlet-kylät ovat tosi hyviä paikkoja shoppailemiseen koska sieltä löytyvät kaikki merkkiliikkeet ja hinnat ovat huomattavasti alhaisempia. Outlet-kylistä löytää nimestä huolimatta myös tämän sesongin vaatteita Outlet-hintaan!

Crinan tekemät kynnet.
Käytiin eilen illalla vielä ajelemassa Milanossa, jotta sitten perjantaiaamuna kun työt alkavat, ei tarvitse seikkailla ympäriinsä etsimässä parkkipaikkaa. Nyt ovat siis parhaat parkkipaikat katsottuna Famagostassa ja perjantaina ei tarvi stressailla sen suhteen. Saa nähdä, miltä tuntuu tehdä työmatka junan sijasta autolla. :)

Tänä aamuna oli mieleinen herätys jo aikaisemmin kun olin varannut ajan manikyyriin. Kesällä Oulussa Nina teki aivan ihanat rakennekynnet! Viime kuussa kävin huollattamassa, mutta tulos ei ollut kovin miellyttävä. Varasin ajan toiseen paikkaan tälle päivälle ja lopputulos on kyllä tosi hyvä! Kiitos Crina! :)

Nyt hyvillä mielin syömään ja sitten lentokentälle vieraita vastaan!

Buona settimana a tutti!

2 commenti:

  1. Hei,

    Onko tyopaikkasi Famagostan lahella? Me nimittain asutaan ihan siina vierassa..!

    RispondiElimina
  2. Hei, me asutaan Famagostasta noin puolen tunnin ajomatkan pààssà. Famagostan metroasemalle jàtàn joka aamu auton parkkiin. Ollaan yhteydessà ensi viikolla, jos vaikka nàhtàisiin! :)

    RispondiElimina